Rezistență încălzire boiler inșurubare filet metric

Rezistență încălzire boiler inșurubare filet metric

Rezistență încălzire boiler inșurubare filet metric , introducere – descriere. Rezistentele electrice cu filet metric se impart in doua categorii: rezistente electrice cu filet M45 – metric 45 si rezistente electrice cu filet M77 – metric 77. Descriere tehnica rezistente electrice de incalzire cu filet metric 45. in limbajul de specialitate aceste rezistente electrice se cheama TERMOPLONJOARE electrice. Aceste termoplonjoare electrice sunt pentru incalzirea apei si pentru incalzirea uleiului. Rezistentele electrice pentru incalzirea apei au o sarcina electrica de 10 W/cm². Temperatura de utilizare si de incalzire a apei poate ajunge la 110º Celsius. Presiunea recomandata de lucru este de 15 Bari. Materialele din care se fabrica cele care incalzesc apa sunt din otel special INCOLOY 800. Alimentarea cu energie electrice se face cu cabluri electrice prin intermediul unor borne metalice filetate M4 sau M6. Fixarea se face cu ajutorul unui busonul de Strangere filetat de M45x20mm.

Rezistente de încălzire electrice cu filet metric 77

Descriere tehnica rezistenta electrica de incalzit M77. Daca le clasificam dupa aplicatie avem 2 tipuri de termoplonjoare electrice: pentru incalzirea apei si pentru incalzirea uleiului. Rezistentele electrice pentru incalzirea apei au o sarcina electrica de 10 W/cm². Temperatura de utilizare si de incalzire a apei poate ajunge la 110 º Celsius. Presiunea recomandata de lucru este de 15 Bari. Materialul din care se fabrica este un otel special de tip INCOLOY 800. Alimentarea cu energie electrice se face cu cabluri electrice prin intermediul unor borne metalice filetate M6x60 mm. Fixarea se face cu ajutorul unui busonul de Strangere filetat de M77x20mm.

Afișez 1 - 24 din 34 de rezultate

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.