Cauți controller de temperatura E5CC ?

Cauti automatizari aparate masurat controlat temperatura

Cauti automatizari aparate masurat controlat temperatura ?

Cauti automatizari aparate masurat controlat temperatura ? TEHNOCOM LIV va ofera aparatura de masura si de control a temperaturii . Tehnocom Liv ALEGEREA PERFECTA in ELECTRICE şi MECANICE INDUSTRIALE ! Avem Depozit şi Magazin in Focşani Vrancea România. Am deschis inca din 2005 !! Oferim gama diversificata de senzori electrici, componente electrice pentru automatizare, sisteme si monitozare, masurare şi control a temperaturii. Cauți senzori electrici tip sonda temperatura PT100 cu3 fire de Calitate? Alege oferta Tehnocom Liv de Termocuple de tip J (Fe-Ct)Termocupluri K (Cr-Al) si Sonda PT100 Termorezistente temperatura RTD. Cauți controller temperatura Termostat digital Industrial, Controler electronic si regulator termoregulator? Importam si distribuim piese de schimb gen Termostat mecanic cu reglaj manual de siguranta si Termostate digitale de securitate pentru comandat temperatura. Relee, contactoare, comutatoare acționate electric. intrare tensiune, curent temperatură. Tehnocom Liv rămâne alegerea perfecta in solutii de implementare in procesul de automatizare in industrie. Tehnocom Liv ofera produse, tehnologii si solutii noi, performante, fiabile si de Calitate Ridicată ! Cu ajutorul marcilor noastre de TOP din domeniul automatizarilor industriale va sprijinim activ pentru cresterea productivitatii, a competitivitatii si diminuarea costurilor si consumurilor.

Senzori electrici de măsurare a temperaturii

Senzorii de tip PT100, TCJ si TCK  sunt componente electrice fundamentale in automatizarea proceselor industriale. Concepem si producem senzori pentru măsurarea variabilelor de tipul temperaturii, presiunii, poziţiei, forţei si umidităţii. Toate elementele primare de tip senzor sunt depozitate de Tehnocom Liv in propriile spatii curate. Mediile sunt protejate de toate tipurile de intemperii si dotate cu instrumente de operare si control, de inalta tehnologie.

Cauti automatizari cu aparate masurat controlat temperatura gen ?

Gama de produse pentru afisarea si reglarea variabilelor de proces includ controlere cu microprocesoare electronice, indicatori si relee de voltaj. Upgrade-ul produselor si investitiile in procesele de productie permit oferirea unor servicii impecabile intr-un timp tot mai scurt.  Vindem direct din stoc sau producem pe comanda  o gama diversificata de piese de schimb de tip industrial cum ar fi: contactoare, relele controlere de temperatura cu intrare pe PT100, TCJ, TCK si iesire pe releu static sau contactor.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.