Ţesătură fibră teflonată neadezivă la val

Ţesătură fibră teflonată neadezivă la val

Ţesătură fibră teflonată neadezivă la val

Tehnocom Liv va livreaza cel mai ridicat grad de tehnologie de fire si fibre, utilizand cele mai noi si mai performante utilaje . Tehnocom Liv  va ofera inca din 2005 toate gama de pese de schimb la sudeze, masini de ambalare, etc. Colectivul noștru va oune la dispozitie în mod frecvent noi si noi produse capabile sa satisfaca cele mai noi exigente. Tehnocom Liv pune accent in permanenta pe crearea unor posibilittai de fabricare mai performanta pentru a contribui la reducerea cheltuielilor de mentenanta.

Cum din ce se fabrica si ce contine panza neadezivă

Panzele impregnate acoperite cu teflon / PTFE se utilizeaza în multe industrii. Dintre cele mai cunoscute amintim; etanșarea termica, ramforsare. industria chimica, a cauciucului si materialelor plastice, industria confectiilor textile, industria alimentara.  Se mai gasesc cladiri industriale, rezidentiale cu arhitectura complexa sau la rosturile de dilatare ale țesăturilor.

Cercetare, inventica, investii si inovatii Tehnocom Liv

An de an Tehnocom Liv deserveste un numar tot mai mare de beneficiari din toate industriile datorită imbunatatirii permanente a gamei noastre de produse. Va oferim pe baza de comanda ferma oferte personalizate cu produse pe fabricatie speciala. An de an ne obigam continuu in a investi în cercetare și dezvoltare, stoc de produse precum și în digitalizarea websiterurior noastre.