Rezistenta electrica tip Colier la duze

Rezistenta electrica tip Colier la duze este de diferite diametre și înălțimi. Este folosita pentru mentinerea si încălzirea temperaturii pieselor cilindrice.
Transferurile de căldură dintre colier și partea sau piesa care urmează să fie încălzită, sunt, în principal prin conducție. Daca sunt montate pe conducte, tevi sau trasee ele pot încălzi atat solidul cat si lichidul sau gazul din interiorul acestuia.

Rezistenta electrica tip Colier la duze – Caracteristici, descriere tehnica

  • Incarcarea maxima pe corpul acestuia va fi de 6,5 w/cm², în funcție de condițiile de exploatare.
    Este obtinuta din alamă, cu capetele îndoite. Tehnologie ofera rezistenta la apa clasa IUP41, cu excepția conectorilor de alimentare cu energie electrica.
  • Izolație electrică din mica.
  • Alimentarea cu energie electrica se face prin cablu electric multiconductor din cupru-nichel + impamantare. Cablul are izolaţie exterioara împletită din fibra de sticlă siliconată plus tresă metalică galvanizată.
  • Carcasa protectoare la conector este orientata axial la 30 °, centrat pe înălțimea gulerului până la 38 mm.
  • Strângerea cu șuruburi pătrat BTR M4 și piulițe rotative pătrat.
  • Unele gulere sunt echipate cu o masă izolată termocuplu J (notat în tabel, P + tcj). Putere și termocuplu fiul aceeași lungime, protejate cu panglica de metal.

Distribuim si etansari mecanice, presetupe pompe apa, garnituri mecanice LOWARA, etansare mecanica WILO, kituri reparatii Burgmann, elemente elastice, Oferta o gasiti la: https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/cat/etansari-mecanice-kituri-etansare-pompe/etansare-mecanica-cu-burduf-elastomeric-si-arc-de-compresie/bb3-c60-similar-burgmann-mg1-g60/

Acesta este un produs de test, creat doar pentru a oferi vizibilitate categoriilor unde urmeaza a fi introduse produse.

Acesta este un produs de test, creat doar pentru a oferi vizibilitate categoriilor unde urmeaza a fi introduse produse.