Rezistență Cuptor Electric Dreaptă 15 W/cm²

Rezistență Cuptor Electric Dreaptă 15 W/cm²

Rezistență Cuptor Electric Dreaptă 15 W/cm², Caracteristici, descriere tehnica.
Aceste rezistente se impart in 4 categorii:

  • Rezistenta electrica in tub metalic din otel cu 10 W/cm. Potrivite pentru încălzirea unui gaz cu schimb lent de căldură, incalzirea prin convecție naturală cu acumulare mare de căldură (+450 °C). Se mai folosesc la uscatoare statice, incălzirea spațiilor, cuptoare, atmosfere critice si incubatoare.
  • Rezistenta electrica in tub metalic din otel cu 15 W/cm. Potrivit pentru încălzirea gazului din conducte cu schimb termic scăzut, de asemenea, cu convenția naturală dar cu acumulare limitată de căldură (+250 °Celsius. Adica varianta prezentata.
  • Rezistenta electrica in tub metalic din otel cu 20 W/cm. Potrivite pentru încălzirea fortata a gazului sau aerului din interiorul termo-ventilatoarelor, a bateriilor industriale. Sunt cele mai utilizate si se folosesc la schimburi mari de căldură pentru centralele electrice, cuptoare, baxatoare sau masini de ambalat si aeroterme.
  • Rezistenta electrica in tub metalic din otel cu 22 W/cm. Au aplicatie speciala

Scurta descriere. Rezistenta electrica cuptor in tub metalic dreapta Ø16,5 cu aripioare de Ø34,5 mm. Materialul este otel cu conexiune TIP B cu bucsa filetata plus borne filetate la ambele capate.