Rezistenta Incalzire Boiler Insurubare Filet Metric

Rezistenta Incalzire Boiler Insurubare Filet Metric

Rezistenta Incalzire Boiler Insurubare Filet Metric sau Rezistente Boiler Electric incalzire Apa Ulei, tipuri dupa insurubare: rezistenta electrica boiler cu filet in toli si rezistenta bolier cu filet metric. Rezistenta bolier clasificare dasificare dupa mediul de lucru: rezistenta electrica tip termoplonjor incalzire apă si rezistente electrice si termoplonjoare electrice incalzire ulei. Aceste rezistente electrice se mai folosesc si la incalzirea tancurilor,rezervoarelor,piscinelor si bazinelor de mari dimensiuni. Denumirea tehnica a acestor produse este termoplonjor sau mai popular termoplnjon. Dupa pozitia de montaj sau functionare termoplonjoarele se impart in doua categorii: termoplonjor electric orizontal si termoplonjoare electrice verticale.

TERMOPLONJOARE ORIZONTALE incalzire apa scurta descriere date tehnice: Produs standard cu filet de metric 45 sau filet M77 sau buson prin strangere. Temperatura de utilizare: 120º Celsius. Presiunea de lucru recomandata: 15 Bari . MATERIAL tub: otel inoxidabil INCOLOY 800 si Legaturi electrice de alimentare: borne metalice filetate M4 sau Metric 6. Termoplonjor ORIZONTAL standard Încălzit Ulei descriere: Temperatura de utilizare: 110º grade Celsius. Presiunea recomandata: 10 Bari. TIP MATERIAL tub: otel INOX AISI 321, E = 2,5 W/cm². CONEXIUNI: borne metalice filetate M4 sau M6. Montaj si fixare: prin strangere cu buson cu filet metric 45 sau M77. 

Accesorii montaj Rezistente Electrice Incalzire Apa cu filet M45:

Carcasa de protectie din aluminiu clasa etansare IP 55, Dimensiuni 76X76X65 mm. Cheie de strangere. Piulita de strangere din alama M45. Bucsa cu prindere prin sudura din otel pentru strangere prin insurubare . Bucsa cu prindere prin sudura din otel inoxidabil pentru strangere prin insurubare. Accesorii montaj termoplonjoare Electrice Incalzire Apa filet Metric77. Carcasa de protectie din aluminiu clasa IP 55, Dimensiuni 100X100X90 mm. Garnitura de etansare din clingherit ptr. buson M77X200. Bucsa cu prindere prin sudura din otel pentru strangere prin insurubare. Piulita de strangere din alama M77X200. Cheie de strangere:  Moldel tip 1 M77X87 si Moldel tip 2 M77X96.