Rezistente colier duza masini injectat D64mm

Rezistente colier duza masini injectat D64mm clasificare, modele, tipuri

Rezistenta colier, D64 X L 20 mm, Putere 185 Wati, U 230 V

Rezistenta colier, D64 X L 25 mm, Putere 240 Wati, U 230 V

Rezistenta colier, D64 X L 38 mm, Putere 400 Wati, U 230 V

Rezistenta colier, D64 X L 45 mm, Putere 455 Wati, U 230 V

Rezistenta tip duza, colier sau banda pentru extruder si masini de injectat mase plastice D64mm

TEHNOCOM LIV SRL oferă o gamă largă de soluţii tehnologice de incalzit, etansare sau automatizare. Pentru a vă ajuta să vă eficientizaţi, sau sa imbunatatiti performanata la utilajele de injectat mase plastice sau extrudere in procesul de turnare prin injecţie va recomandam sa folositi cu incredere produsele noastre. Dintre acestea va amintim rezistente tip colier si alama, inox sau ceramice sau tip cartus . Originea acestora este IMPORT FRANTA si sunt fabricate la cel mai inalt standard de calitate, fiabilitate si performanta dupa cea  mai noua tehnologia mondiala existenta la ora actuala.

Rezistente colier duza masini injectat D64mm

TEHNOCOM LIV SRL vă poate oferi toata gama de rezistente electrice de incalzit pentru diferite tipuri de utilaje sau masini, echipamente. Detinem pe stoc pentru turnarea prin injecţie si sonde termocouple sau termoregulatoare. Indiferent de ce piesa alegeţi sa cumparati de la noi  standard stoc sau pe comanda sau indiferent cât de mare sau mică este soluţia dumneavoastră toate au aceeasi calitate, fiabilitate sau performanta. Principalul nostru scop consta in a oferi clientilor intreaga gama de consumabile industriale, care prin calitatea si pretul lor sa elimine orice alt concurent. 

Optimizaţi-vă reducerea costurilor de fabricatie sau chiar scurtarea procesului de producţie, folosind piesele enumerata mai sus din stocul nostru. Dupa utilizare sau exploatare va veti convinge ca acestea imbunatatesc performanta in procesul de productie.