Rezistente duze injecţie D30XL50mm

Rezistente duze injecţie D30XL50mm

Rezistente duze injecţie D30XL50mm

Rezistente duze injecţie D30XL50mm

Rezistente Incalzire duză injecţie PIROSLIM

UTILIZARI rezistente electrice industriale tip colier:

Aplicațiile acestor rezistente electrice pot fi diferite. Rezistentele electrice tip colier se pot monta atat la duzele de la masinile de injectat mase plastice cat si la extrudere. Rolul rezistentelor electrice tip banda este de a transforma materialul plasticdin stare solida in stare lichida. De asemenea s comprta destul de bine si materiale moderne cum ar fi rășini, etc 
Rezistenta tip banda este de asemenea utilizata în injecție din plastic în cazul în care activitatea materiei necesită o putere calorica ridicata șau temperaturi inalte.

Rezistente electrice pentru duze injecţie Diametru 30mm X L50mm

Rezistenta tip banda este ideala la incalzit deoarece combina greutatea redusa cu dimensiunea compactă.  Rezistenta tip colier este utilizata în aplicații ce necesită o creștere rapidă a temperaturii intr-un interval de timp redus. Pe lângă o gamă largă de dimensiuni standard stoc pe comanda va putem fabrica coliere electrice speciale. Acestea permit multe combinații si moduri de stangere ori alimentare cu energie elcetrica. Produsele standard sunt disponibile în stoc in principal .Produsele se fac la comanda si sunt mai potrivite nevoilor dumneavoastră. Acestea pot avrea găur,i crestături, senyori de temperatura. De asemenea cablurile electrice pot avea diferite tipuri de protectie , etc. Acestea potr preveni umiditatea sau topirea lor prin reducerea patrunderii călduii externe..