Rezistenta electrica incalzire duze D30XL30mm

Rezistenta electrica incalzire duze D30XL30mm,PROGRAM LIVRARE

Rezistente tip colier incalzire duze sunt elemente cilindrice de diferite diametre și latimi pentru încălzirea temperaturii corpurilor rotunde. Incalzirea se face prin conductie directa dintre rezistenta electrica și partea metalica care urmează a fi încălzită. Caldura se realizeaza  prin transfer termic pentru cele din alama sau inox. La colierele din ceramica incalzirea se face radiație cu infrarosu. Aceste rezistente electrice au si cele mai mari puteri. Cand sunt montate pe conducte ele pot încălzi atat solidul cat si lichidul sau gazul din interiorul acestuia. In acesta caz asistam la o incalzire combinata.

UTILIZARI Rezistente electrice ceramice si metalice

Aplicațiile rezistentelor electrice tip colier sau manseta sunt multiple. Rezistentele cilindrice tip banda din alama sau inox se monteaza la duzele de la masinile de injectat mase plastice. Rezistentele electrice ceramice tip colier se folosesc la extrudere sau masini de bricheatat rumegus. Prin incalzire are loc fenomenul de topire a materialele plastice; sau de lipire in cazul rumegusului,rășinilor, etc. Se stie ca aceste materiale necesită temperaturi mai ridicate. Combinand greutatea mica cu volumul redus rezistente cilindirce sunt folosite în aplicații care necesită o creștere rapidă a temperaturii.

Rezistente electrice tip colier cu fabriactie speciala:
– Rezistenta tip colier cu incarcare electrica demaxim 5 W pe cm². Forma este diferita cat si dimensiunea. Materialul poate fi inox,alama sau aluminiu cu izolatie din mică. Rezistenta colier model ecranat este din mică si oțel inoxidabil. Pentru accesorii și alte opțiuni nu ezitati sa ne contactați prin intermediul formularului de contact.