Vindem Rezistenţe Cartuş D6.5X100mm Ieftine

Vindem Rezistenţe Cartuş D6.5X100mm Ieftine. Atat designul cat si componenta materialelor de cea mai buna calitate din care sunt fabricate ofera performanta si fiabilitate. Tehnologia de fabricatie precum si personalul specializat ale rezistentelor de încălzire au avut ca efect reducerea consumului de energie. In medie aceasta a scazut cu pana la 40% față de alte încălzitoare traditionale de pe piata de profil. De asemenea acest aspect conduce de la sine la marirea duratei de functionare deoarece rezistenta electrica nu mai este suprasolicitata.

TEHNOCOM LIV distribuie Rezistenţe tip Cartuş Ieftine

Rezistentele cartuș de la TEHNOCOM LIV utilizează un design patentat cu teaca din otel de cea mai buna calitate. Forma incalzitorului impreuna cu pasta de montaj pe baza de cupru argintat permite încălzitorului să se dilate si sa se contracte. Atunci când este alimentat la curent ofera o maximizare a transferul de căldură datorita contactului etans cu gaura. Un transfer de căldură bun înseamnă un consum mic de energie. Aceasta se traduce prin menținerea punctului de referință a temperaturii reducând costurile de operare.

Vindem Rezistenţe Cartuş D6.5X100mm Ieftine

Construcția Rezistentelor electrice de la Tehnocom Liv elimină toate problemelor care se găsesc în mod obișnuit în cartușele de încălzire convenționale. Tehnocom Liv a dezvoltat continuu relatii comerciale si tehnici de producție foarte specializate. una din ele este compactarea dielectricul de MgO . Aceste este de înaltă calitate aproape de densitatea sa maximă în jurul arcului de încălzire. Acest fapt duce la creșterea rezistenței dielectrică și a transferul de căldură departe de bobină. In concluzie are ca efect o durată de viață semnificativ mai lungă a încălzitorului .

Rezistente cartus de diametru 6,5mm si Lungime 100mm

Cartușele de încălzire de la TEHNOCOM LIV durează de până la 5 ori mai mult decât rezistentele tip cartus convenționale, Acest fapt inseamna reducerea timpilor morti de nefuncționare pentru schimbarea lor.  De asemenea are ca efect costuri de întreținere sau exploatare. Cartusele Încălzitoare de la TEHNOCOM LIV se contractă si atunci când sunt scoase de sub tensiune, eliminând griparea găurii și necesitatea unor foraje costisitoare. Pentru a beneficia de performanta acestora sunați-ne la 0723-257,528 sau comandati direct din site-ul nostru. Comenzile on-line au prioritate !