Rezistenta tip cartus Diametru6.5mmxL200mm 350W235V

Rezistenta tip cartus Diametru6.5mmxL200mm 350W235V

Rezistenta tip cartus Diametru6.5mmxL200mm 350W235V , Caracteristici, descriere tehnica.
Aceste rezistente electrice tip cartus sunt fabricate la cel mai inalt standard de calitate, fiabilitate si performanta dupa cea  mai noua tehnologia mondiala existenta la ora actuala (EN 60335-1) . Incarcarea energetica pe corpul cartului este de maxim 50 W / cm². Teaca acestui produs este din otel inoxidabil iar la extremitatea produsului se afla un cap de ceramica pentru o mai buna protectie a firelor  electrice. Alimentarea la curent la produsele standrad se face cu fire electrice mono conductoare din cupru-nichel cu izolaţie exterioara din fibra de sticlă siliconată de lung. 250 mm. Optional se pot incorpora cu termocuplu J standard si in acest caz, firele au o lungime de 1000 mm sau pot fi echipate cu conectori și sau accesorii. De asemenea exista si rezistente standardizate cu termocuplu J incorporat.

Rezistenta tip cartus Diametru6.5mmxL200mm 350W235V , UTLIZARI

Se utilizeaza pentru schimbul de căldură. Capacitatea acestora variaza în funcție de mediul în care lucrează, care poate fi: masă metalică, lichid sau gaz. Printre cele mai comune aplicatii, se regasim la incalzirea

– matritelor din industria de  prelucrarea sau de  injectare a maselor plastice

– echipamente si masinilor de ambalat si termoformat

– corpurilor metalice sau dispozitive de frânare, plăci de presă

– bailor de sare minerala, aprinderea rumegusului de la centralele termice pe peleti
În unele aplicații functie de putere sau daca incarcarea ajunge la 60 W / cm² temperaturi maximă poate ajunge la 800 ° C dar in mod normal temperatura de lucru sau de functionare este de 400/500 ⁰C.

ATENTIE ! Pentru a putea fi exploatate la capacitate maxima montajul sau ajustarea dintre cartus si alezaj trebuie sa fie facuta conform H7. Acest fapt inseamna ca pentru un diametru exterior de 6,5 mm se accepta o toleranta maxima de montaj de + 0.015 mm pe raza.