Cauţi Rezistenta cartus D6.5X50mm de Calitate?

Cauţi Rezistenta cartus D6.5X50mm de Calitate?

Cauţi Rezistenta cartus D6.5X50mm de Calitate?,Deţinem stoc la o gama variată de rezistențe electrice industriale: duze injecție, rezistente ceramice in infrarosu, rrezistente metalice plate. Avem stoc de sarma nichelina si kanthal pentru  rezistenţe electrice in spirală. Suntem producător şi importator direct de consumabile industriale, echipamente şi articole tehnice. Suntem reprezentanţi unici in România pentru diverse Companii cu mărci de renume. Oferim Calitate Premium din Germania, Franta, Italia, Spania.

Tehnocom Liv Focşani Vrancea România Program livrare Rezistenta electrica tip cartus cu tub standard Ø6,5 si Lungime 50 mm

Caracteristici, descriere tehnica, rezistenta tip cartus

Aceste rezistente electrice tip cartus sunt fabricate la cel mai inalt standard de calitate, fiabilitate si performanta dupa cea  mai noua tehnologia mondiala existenta la ora actuala (EN 60335-1). ATENTIE Pentru a putea fi exploatate la capacitate maxima montajul dintre rezistenta cartus si orificiu alezat trebuie sa fie facuta cu o toleranţă de conform H7. Acest fapt inseamna ca pentru un diametru exterior de 6,5 mm se accepta o toleranta maxima de montaj de + 0.015 mm pe raza. Incarcarea energetica pe corpul cartului este de maxim 50 W / cm². Teaca de protectie de la rezistenta cartus este din otel inoxidabil. La capatul sau extremitatea cartusului electric se afla un cap de ceramica pentru o mai buna protectie a firelor electrice. Alimentarea la curent electric la rezistentele tip cartus standard se face cu fire electrice mono conductoare din cupru-nichel cu izolaţie exterioara din fibra de sticlă siliconată de lung. 250 mm.

Rezistenta electrica de incalzire tip cartus

În unele aplicații functie de putere sau daca incarcarea ajunge la 60 W / cm² temperaturi maximă poate ajunge la 800 ° C dar in mod normal temperatura de lucru sau de functionare este de 400/500 ⁰C. Optional se pot incorpora cu termocuplu J standard si in acest caz, firele au o lungime de 1000 mm sau pot fi echipate cu conectori și sau accesorii. De asemenea exista si rezistente standardizate cu termocuplu J incorporat. Se utilizeaza pentru schimbul de căldură. Capacitatea acestora variaza în funcție de mediul în care lucrează, care poate fi: masă metalică, lichid sau gaz. Printre cele mai comune aplicatii, se regasim la incalzirea:

 • matritelor din industria de  prelucrarea sau de  injectare a maselor plastice
 • echipamente si masinilor de ambalat si termoformat
 • corpurilor metalice sau dispozitive de frânare, plăci de presă
 • bailor de sare minerala, aprinderea rumegusului de la centralele termice pe peleti

CONDITII SI TERMENI COMECIALI

 • Produsele sunt made in Franta si sunt însoţite de certificat de calitate şi garanţie*.
 • Preţurile nu includ TVA si sunt exprimate in Lei
 • Condiţii de platǎ: cu OP in avans, ramburs la livrare. Dupa o perioada mai lunga de schimburi comerciale acestea se pot negocia. Societatea noastra stabileste conditiile de plata functie de :
    •  istoricul comercial dintre cele 2 societati
    • celebritatea clientul
    • valoarea facturii
    • Termen de livrare: cnf. observatii
 • Condiţii de livrare: franco depozit furnizor, la cerere prin curier rapid cu plata la destinatar
 • Valabilitate oferta: 60 zile.