Rezistenta tip patron D10 si L160mm

Rezistenta tip patron D10 si L160mm , introducere, descriere, program de livrare. Caracteristici, descriere tehnica rezistente electrice tip cartus. Rezistențele electrice cartuș oferite de societatea noastra respecta cel mai inalt standard de calitate, fiabilitate si performanta.  Ele sunt fabricate dupa cea  mai noua tehnologia mondiala existenta la ora actuala (EN 60335-1) .

Recoamdari de montaj ATENTIE !

Pentru a putea fi exploatate la capacitate maxima montajul, ajustarea dintre rezistenta si alezaj trebuie sa fie facuta conform H7. Acest fapt inseamna ca pentru un diametru exterior de 10 mm se accepta o toleranta maxima de montaj de + 0.015 mm pe raza.

Incarcarea energetica pe corpul cartului este de maxim 50 W / cm². Tubulatura acestui produs este din otel inoxidabil. La extremitatea produsului se afla un dop de ceramica pentru o mai buna protectie a firelor  electrice. Alimentarea la energia electrica la cartusele standard se face cu cabluri electrice mono conductoare. Aceste fire electrice sunt fabricate din cupru-nichel, Pe exterior presinta o izolaţie din fibra de sticlă siliconată. Lungimea firelor este de numai 250 mm. Optional se pot incorpora cu termocuplu J standard si in acest caz, firele au o lungime de 1000 mm sau pot fi echipate cu conectori și sau accesorii. De asemenea exista si rezistente standardizate cu termocuplu J incorporat. În unele aplicații functie de putere sau daca incarcarea ajunge la 60 W / cm² temperaturi maximă poate ajunge la 800 ° C dar in mod normal temperatura de lucru sau de functionare este de 400/500 ⁰ Celsius..

Aplicatii, utilizari, recomandri

Se utilizeaza la incalzirea prin conductie deoarece ofera schimb mare de căldură. Capacitatea acestora variaza în funcție de mediul în care lucrează, care poate fi: masă metalică, lichid sau gaz. Printre cele mai comune aplicatii, se regasim la:

  • încălzirea matrițelor din industria de prelucrarea sau de injectare a maselor plastice
  • piese de schimb la echipamente, utilaje si masini de ambalare
  • corpurilor metalice si dispozitive de frânare
  • incalzirea platanelor de la presele de vulcanizare
  • fabricarea meselor calde pentru termoformare,topire mase plastice, teflon
  • incalzitul bailor de sare minerala
  • aprinderea rumegusului de la centralele termice pe peleti

Linkuri utile din recomandarile noastre ! Pentru oferta noastra completa din CATEGORIE principala accesati linkul de mai jos: https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/rezistenta-electrica-industriale/rezistenta-electrica-incalzit-corpuri-solide/rezistenta-electrica-tip-cartus/ Pentru produse similare din aceeasi Subcategorie accesati linkul de mai jos: https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/rezistenta-electrica-tip-cartus/rezistente-electrice-incalzire-cartus-modele/rezistenta-cartus-standard-220volti/rezistenta-tip-cartus-diametru-10mm/

Pentru SOLUTII COMPLETE DE INCALZIT aer prin convecti, radiatie si fluide + corpuri solide prin conductie accesati butonul de Home: https://www.rezistenteelectrice.ro/ Pentru SOLUTII COMPLETE Mecanice de etansare, PIESE de SCHIMB pentru GRUPURI de POMPARE si POMPE,  ARCURI SI RESORTURI INDUSTRIALE,  TRANSMISII INDUSTRIALE: curele, lanturi,  roti, articulatii, intinzatoare sau Prezentare Tehnocom Liv ( a-II-a Parte ) accesati linkul de mai jos : https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/