Rezistenta tip Cartus D10x32 mm

Rezistenta tip Cartus D10x32 mm PROGRAM LIVRARE, Caracteristici, descriere tehnica

Rezistenta tip Cartuș D10x32 mm, 75 Wati

Rezistență tip Cartus D10x32 mm, 100 Wati

Rezistenta tip Cartus D10x32 mm, 150 Wati

Rezistenta tip Cartus D10x32 mm, 200 Wati

Aceste rezistente electrice tip cartus sunt fabricate la cel mai inalt standard de calitate, fiabilitate si performanta dupa cea  mai noua tehnologia mondiala existenta la ora actuala (EN 60335-1)

RECOMANDARE MONTAJ

Pentru a putea fi exploatate la capacitate maxima montajul sau ajustarea dintre cartus si alezaj trebuie sa fie facuta conform H7. Acest fapt inseamna ca pentru un diametru exterior de 10mm se accepta o toleranta maxima de montaj de + 0.015 mm pe raza.

Incarcarea energetica pe corpul cartului este de maxim 50 W / cm².
Tubul metalic a acestui produs este din otel inoxidabil.  La extremitatea cartusului se afla un cap de ceramica.  Scopul acestuia este sa nu se topeasca firele electrice. Acestea la produsele standard au lungimea de 250 mm. Firele electrice sunt multifilare. Materialele din care sunt fabricate sunt din cupru si nichel. Pe deasupra sunt invelite cu fibra de sticla impermeabila rezistenta la temperatura. Optional se pot introduce cu senzor de temperatura care se cheama termocuplu tip J . Lungime preferata a cablurilor de in acest caz este de unu sau doi metri. Pot fi mufate cu papuci sau stecar.

UTILZARI

Se utilizeaza pentru schimbul de căldură. Capacitatea acestora variaza în funcție de mediul în care lucrează, care poate fi: masă metalică, lichid sau gaz.
Printre cele mai comune aplicatii, se regasim la incalzirea

– matritelor din industria de  prelucrarea sau de  injectare a maselor plastice

– echipamente si masinilor de ambalat si termoformat

– corpurilor metalice sau dispozitive de frânare, plăci de presă

– bailor de sare minerala, aprinderea rumegusului de la centralele termice pe peleti
În unele aplicații functie de putere sau daca incarcarea ajunge la 60 W / cm² temperaturi maximă poate ajunge la 800 ° C dar in mod normal temperatura de lucru sau de functionare este de 400/500 ⁰C.