Rezistenţă Cartuş D10xL130mm

Rezistenţă Cartuş D10xL130mm TIPURI, clasificare,descriere.Se utilizeaza pentru schimbul de căldură. Capacitatea energetica a rezistentelor tip cartus variaza în funcție de mediul în care lucrează Rezistenta tip cartus poate incalzi mase si corpuri solide dar se intalnim si la incalzirea lichidelor sau a gazelor. Printre cele mai comune aplicatii, se regasim la incalzirea:

  • matritelor din industria de  prelucrarea sau de  injectare a maselor plastice
  • echipamente si masinilor de ambalat si termoformat
  • corpurilor si placi metalice, dispozitive de frânare, platane presă vulcanizare cauciuc
  • bailor de sare minerala, aprinderea rumegusului de la centralele termice pe peleti
  • În unele aplicații functie de putere sau daca incarcarea ajunge la 60 W / cm² temperaturi maximă poate ajunge la 800 ° C dar in mod normal temperatura de lucru sau de functionare este de 400/500 ⁰C.

Prin seriozitate, responsabilitate si profesionalism, am reusit sa castigam deplina incredere a partenerilor nostri, clienti sau furnizori. Acest aspect este confirmat de cei peste 10.000 de beneficiari, precum si de faptul ca suntem unici distribuitori in Romania pentru unele produse comercializate de firma noastra.  Furnizorii nostri sunt doart firme renumite pe plan mondial pentru calitatea produsele fabricate. Aceste produse se ridica la cele mai inalte standarde de calitate, fiabilitate, si performanta. Tarile de provenineta sunt FRANTA, GERMANIA, ITALIA, SPANIA, etc. Atuurile noastre sunt competitivitate, diversitate, promptitudine, experienta si atitudine prietenoasa a personalului . Tehnocom Liv comercializeaza inca din anul 2005 consumabile industriale si piese de schimb pentru echipamente si utilaje indsutriale. In concluzie am reusit impunerea si consolidarea relatiilor comerciale ale societatii noastre, precum si crearea in permanenta de noi relatii comerciale.