Lampi infrarosu Tip JHES- topit

Rezistentele electrice TOSHIBA sau lămpi de încălzire in infraroșu cu halogen

DESCRIERE TEHNICA

Aceste Lampi infrarosu Tip JHES – topit sunt niste surse de căldură puternice. Ele alcatuite dintr-un filament ce contine un fir spiralat din tungsten încorporat in tubulară de înaltă puritate din sticlă de cuarț și umplute cu gaz cu halogen.

Ciclul halogen asigură o eficiență în infraroșu constantă pe toată durata de viață si impedica tubul de sticlă sa se înnegreasca.
Rezistentele electrice TOSHIBA sau lămpile de încălzire in infraroșu cu halogen se potrivesc pentru numeroase tipuri de proces industrial, cu beneficii instantanee.
Ele incalzesc obiectele imediat fara intra in contact cu acestea, sunt inodore, insipide, au de mare putere energetica și viață lungă.

Caracteristici/ Avantaje

 • Durata de viață lungă: cca. 5000 de ore în medie.
 • Viteză mare de pornire: maxim o secundă de la aprindere.
 • Randament si eficiență ridicată: mai mult de 85% din putere este transformata in eficiență termică sau energetica.
 • Densitatea de putere ridicată: până la 110 W / cm.
 • Controlabilitatea de mare si mentenanta usoara: nu necesita impamantare, circuite noi sau speciale sunt usor de fixat.
 • Nu schimba sau modifica compozitia chimica a obiectelor din plastic (PET, plexiglas, sticla).
 • Nu distrug vitaminele sau proteinele la alimente (legume, fructe, carne,miere, lapte,etc) datorita faptului ca sunt naturale deoarece radiațiile lor sunt identice cu energia solară.
 • Nu sunt daunatoare pentru mediul inconjurator sau obiectele care urmează a fi încălzite deoarece nu polueaza aerul.
 • Nu fac zgomot, nu emana miros, nu contamineaza lichidele (apa minerala, suc, bere, vin, lapte, etc).
 • Mare diversitate: multe tipuri de tensiuni, puteri, lungimi, diferite tipuri de fixare ori prindere, bază, poziția universală de functionare.
 • Flexibilitate in proiectare: dupa model sau documentatie tehnica se pot fabrica orice model.

APLICATII, UTILIZARI

– Uscarea vopselei de la caroseriile auto.
– Uscarea Cernelurilor de tiparire din industria textila sau tipografica.
– Pre-încălzirea preformelor ori suflarea sticlelor PET.
– In procesul de fabricație pentru oxidarea semiconductorilor
– Preîncălzirea lemnului înainte de lăcuire.
– Uscarea aerului din tunele/cuptoare sau spatii inchise.
– Piese de schimb pentru panouri radiante.
– Termoformarea, înmuierea sau topirea materialelor si maselor plastice, a cauciucului, a plexiglasului, etc

Neschimbarea la timp a acestora Lampi infrarosu Tip JHES – topit atrage urmatoarele consecinte:

– consum mai mare de energie electrica deoarece pentru a mentine aceeasi temperatura in cuptor este nevoie sa se mareasca intensitatea curentului electric.

– productivitate mica datorita incalzirii insuficienta a preformelor PET.

– costuri mai mari de fabricatie datorita numarului mult mai mare de rebuturi de sticle sau flacoane PET.

LAMPA INFRAROSU JHES 2500W

          Lampa infrarosu masina suflat PET 2500W 230V este o rezistenta electrica TOSHIBA  in infraroșu cu halogen si se potriveste pentru numeroase tipuri de procese industriale, cu beneficii instantanee. Ele incalzesc obiectele imediat fara a intra in contact cu acestea, sunt inodore, insipide, au o mare putere energetica și viață lungă. […]

STOC - livrare imediata
lampa infrarsou 2500w 400v 260ih

Lampi infrarosu suflarea PET-urilor 2500W Rezistentele electrice TOSHIBA sau lămpile de încălzire in infraroșu cu halogen se potrivesc pentru numeroase tipuri de proces industrial, cu beneficii instantanee. Ele incalzesc obiectele imediatr faraa intra in contact cu acestea, sunt inodore, insipide, au de mare putere energetica și viață lungă. Lampi infrarosu suflarea PET-urilor 2500W Caracteristici, Avantaje […]

STOC - livrare imediata
lampa infrarosu 3500w 230v

Tub halogen fabricarea PET-urilor JHES 3500W 230V Este o sursa de căldură puternica, alcatuita dintr-un filament ce contine un fir spiralat din tungsten încorporat in tubulară de înaltă puritate din sticlă de cuarț și umpluta cu gaz cu halogen. Tub halogen fabricarea PET-urilor JHES 3500W 230V – aplicatii, utilizari – Uscarea vopselei de la caroseriile […]

STOC - livrare imediata
lampa infrarosu 3500w 400v 260 IH

Incalzitor infrarosu linie productie Pet SIAPI JHES 3500w 400V Sunt niste surse de căldură puternice, alcatuite dintr-un filament ce contine un fir spiralat din tungsten  in tub din sticlă de cuarț și umplute cu gaz cu halogen. Ciclul halogen asigură o eficiență în infraroșu constantă pe toată durata de viață si impedica tubul de sticlă […]

STOC - livrare imediata
incalzire infrarosu masina pet 4300w

Incalzire infrarosu pentru masini SIAPI 4300W JHES 400V 260 IH se potriveste pentru numeroase tipuri de procese industriale, cu beneficii instantanee. Ele incalzesc obiectele imediat fara intra in contact cu acestea, sunt inodore, insipide, au de mare putere energetica și viață lungă. Caracteristici, Avantaje – Durata de viață lungă: cca. 5000 de ore în medie. […]

STOC - livrare imediata