Lampa incalzire infrarosu cu reflector JHEC

Lampa incalzire infrarosu cu reflector JHEC.

Lampa incalzire infrarosu cu reflector JHEC este o rezistenta electrica in forma de „‘U ‘. Ea a fost fabricata de TOSHIBA cu scop industrial pentru suflarea sticlelor, flacoanelor sau preformelor din polietilena.

Cele mai intalnite, APLICATII ori UTILIZARI le regasim la:

– Uscarea vopselei de la caroseriile auto sau  Uscarea Cernelurilor de tiparire din industria textila sau tipografica.
– Asa cum spuneam si in introdusere la Pre-încălzirea preformelor ori suflarea sticlelor PET.
– In procesul de fabricație  pentru oxidarea semiconductorilor.
– Termoformarea, înmuierea sau topirea materialelor a altor mase plastice, a plexiglasului, a teflonului.

– Sterilizare termică si Incălzirea ori pastrarea calda a alimentelor.

– Uscarea sau deshidratarea legumelor sau a fructelor.

– Preîncălzirea lemnului înainte de lăcuire.

– Uscarea aerului din tunele/cuptoare sau spatii inchise.

Societatea noastra ofera automatizari pe baza de senzori de temperatura cu sonde PT 100, sonda platina PT 1000, termorezistenta PT 100. Alternativ va oferim automatizare cu termocupluri tip J cu 2 fire alb si negru, termocouple tip J cu 2 fire rosu si verde, termocuplu tip J de toate diametrele. Termocupluri standard au 2 metri lungimea firelor.  Termocuplu tip K se recomanda la temperaturi mai mari, Va oferim termocuple tip K la comanda cu aplicatii speciale dar termocouple tip K standardizate.

Detalii in linkul de mai jos

https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/aparatura-electrica-industriala/sonda-de-pt100-termorezistenta/

Oferim si rezistente tip cartus cu termocuplu tip J incorporat cu lungimea firelor de 1000 mm sau termoplonjoare incalzitoare cu pozitie de montaj sau functionare orizontala . Aceste rezistente deoarece incalzesc mediu lichid sunt prevazute cu teaca de protectie pentru sonda PT 100, termocuplu sau tija de la termostatul de siguranta.

lampa infrarosu tip JHEC

Incalzitor halogen pentru masini suflat PET 2400W JHEC 400V este adus Franta si ste folosit la masinile de suflat PET-uri. Nu schimba sau modifica compozitia chimica a obiectelor din plastic (PET, plexiglas, sticla). Sunt surse de căldură puternice, alcatuite dintr-un filament ce contine un fir spiralat din tungsten încorporat in tubulară de înaltă puritate din […]

Infrared Lamps | IR Heating Equipment - Helios Quartz

infrared lamps for heating type JHEC infrared lamps for heating type JHEC automatic blowing machine for pet bottle infrared lamps for heating type JHEC automatic blowing machine for pet bottle Detalii tehnice: JHEC 400V 3.500W Tip conexiune: 260 IH Cod Lampa infrarosu TOSHIBA: Cod Echivalent Lampa infrarosu Philips:– https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/magazin-rezistente-electrice-industriale-de-incalzit/rezistenta-electrica-incalzit-corpuri-solide/lampa-infrarosu-incalzire-toshiba-dr-fischer/lampa-infrarosu-tipuri-constructive-toshiba/lampa-infrarosu-cu-unda-scurta-toshiba/ https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/magazin-rezistente-electrice-industriale-de-incalzit/rezistenta-electrica-incalzit-corpuri-solide/lampa-infrarosu-incalzire-toshiba-dr-fischer/lampa-infrarosu-tipuri-constructive-toshiba/lampa-infrarosu-cu-unda-scurta-toshiba/lampa-incalzire-infrarosu-cu-reflector-jhec/ http://www.tehnocomliv.ro/