Lămpi infraroşu Tip JHDS catering bucatarie

Lămpi infraroşu Tip JHDS catering bucatarie

Lămpi infraroşu Tip JHDS catering bucatarie sau REZISTENTE ELECTRICE TOSHIBA DE ÎNCĂLZIRE CU INFRAROȘU 

Emițătoarele cu infraroșu cu presiune scăzută TOSHIBA sunt special concepute pentru încălzirea alimentelor. Emițătoarele cu infraroșu TOSHIBA generează eficient mai multă energie termică în infraroșu, dar mai puțină lumină vizibilă decât emițătorii de iluminat clasici. Fata de alte modele emițătoarele JHDS sunt de fapt lampi JHS, JHC introduse intr-un manșon de cuarț transparent. Protecția prin manșon de cuarț transparent asigură o viață mai sigură, de asemenea, datorită lipsei de contaminare directă a emițătorului cu infraroșu din interiorul cu stropi de sodiu conținut de alimente. Când un astfel de sodiu merge direct pe emițătorul infraroșu fără ca protecția să funcționeze la temperatură ridicată, fenomenul de devitrificare este cauzat de sticla tubului de cuarț. Devitrificarea deteriorează nu numai calitatea cuarțului în timp, ci și durata de viață a emițătorului.

Emițătoarele cu infraroșu cu presiune scăzută TOSHIBA protejate de manșon cuarț transparent aduc, prin urmare, beneficii:

  • Mai sigur împotriva șocurilor termice accidentale.
  • Mai durabil împotriva devitrificării și șocurilor mecanice.
  • Încălzirea alimentelor sau a obiectelor și a aerului din mijloc.
  • Întreținere redusă și durată lungă de viață în medie de 5000 h.
  • Silentios și inodor.

APLICATII, UTILIZARI Lampa cu infrarosu cu 2 tuburi pentru catering si bucatarie

In gătirea sau pastrarea calda a alimentelor pentru acasă, restaurante și fast-food. Ajuta de asemenea la uciderea bacteriilor cu  potențial dăunător. Sunt putin cunoscute la noi in tara si sunt in continua expansiune deoarece in multe țări industrializate, numărul de mese preparate și consumate în afara casei a crescut constant și acum se estimează că depășește numărul meselor preparate în casă.

AVANTAJE Lămpi cu infraroşu de Tip JHDS cu dublă protecţie

Protecție la anti-împrăștiere împotriva bucăților de cuart prin spargerea accidentală a încălzitorului în interior. Protectie la atacurile chimice si o bună performanță si fiabilitate. Protrectie la șocul termic neașteptat, cum ar fi a stropitul cu apa, ulei sau alimente. Lampi infrarosu Tip JHDS catering/bucatarie cu manta TOSHIBA sunt prin urmare cele mai potrivite atât pentru încălzire, cât și pentru afișare în exploatarea serviciului de catering.

lampa infrarosu vitrina calda 300w

         Lampi infrarosu vitrina calda 300w jhds 230v 60vjh sunt folosite in gătirea sau pastrarea calda a alimentelor pentru acasă, HoReCa, restaurante, fast-food, catering. Ajuta de asemenea la uciderea bacteriilor cu  potențial dăunător. Sunt putin cunoscute la noi in tara si sunt in continua expansiune deoarece in multe țări industrializate, numărul de mese […]

157 LEI + TVA

Jacketed Low Pressure Infrared Emitters 300Watts Jacketed Low Pressure Infrared Emitters 300Watts, short description type JHDS 240V 300W 160 VjH, Lampa infraroşu cu unda scurta utilizata in industria HORECA de tip fast food. Power Watts: 300 – Putere ‘ 300 waţiVoltage: 240 – 240 VolţiDrawing type 1 – Desen Tip 1Wire Lenght (WL) without 0 : […]

Wati:300Volti:230-240Desen: Tip 2Lungime fir (WL): 200 ± 10Lungime totala: 217 ± 2Lungime de fixare (FL): –Lungimea de incalzire (CL): 160 ± 5Pozitia de functionare: orizontalaMedia de viata: 5000 Tipuri de prindere:

LAMPA INFRAROSU CATERING JHDS 500W

Lampa infrarosu catering jhds 240v 500w 160 vjh sau lampa de încălzire in infraroșu cu halogen este o sursa de căldură puternica, alcatuita dintr-un filament ce contine un fir spiralat din tungsten încorporat in doua tuburi de înaltă puritate din sticlă de cuarț și primul umplut cu gaz halogen. Ciclul halogen asigură o eficiență în […]

196 LEI + TVA

Wati:500Volti:230-240Desen: Tip 2Lungime fir (WL): 200 ± 10Lungime totala: 217 ± 2Lungime de fixare (FL): –Lungimea de incalzire (CL): 160 ± 5Pozitia de functionare: orizontalaMedia de viata: 5000 Tipuri de prindere:

infrared emitters JHDS 1000W 235V 272 VHJ

              Infrared emitters JHDS 235V 1000W 272 VjH are powerful heat sources, consisting of a filament that contains a tungsten spiral wire embedded in two high-purity quartz glass tubes and the first filled with halogen gas. The halogen cycle ensures constant infrared efficiency throughout its life and prevents the glass tube from […]

226 LEI + TVA

Wati:1000Volti:230-240Desen: Tip 2Lungime fir (WL): 200 ± 10Lungime totala: 353 ± 2Lungime de fixare (FL): –Lungimea de incalzire (CL): 272 ± 5Pozitia de functionare: orizontalaMedia de viata: 5000 Tipuri de prindere: