Tub infrarosu auriu JHA lumina roşie

Tub infrarosu auriu JHA lumina roşie

Tub infrarosu auriu JHA lumina roşie . NOUL EMITATOR PARYS GOLD lampa infrarosu tip JHA are radiatie luminoasa ca un apus de soare. Lampa infrarosu in forma de tub de tip JHA incalzeste obiectele nu aerul. Tubul infrarosu este de culoare aurie si are incalzire instant. Tub infrarosu este cu incalzire imediata si fara a intra in contact cu acestea. Lîmpile infraroşii cu halogen HeLeN sunt inodore, insipide. Tuburile infraroşioi au o putere energetica mare și o viață lungă.

Lampa infrarosu tip tub utilizari

Lampa infrarosu tip neon este proiectata pentru încălzirea spațiilor exterioare dar si interioare. Lampa infrarosu tip tub infrarosu este utilizata la incalzirea bisericilor. Lampa infrarosu tip tub JHA se poate folosi si la incalzirea restaurantelor si cafenelelor. Lampa, tubul infrarosu este preferat acolo unde culoarea emisa constituie un subiect sensibil. Emițătorul Parys GOLD TOSHIBA rezolvă toate problemele in astfel de locuri datorita startului auriu si da o nota de eleganta și lux. Lumina emisa de Parys GOLD seamănă cu apus de soare, care permite aceste locuri să fie încălzite în mod natural.

Tipuri si modele de lampa infrarosu JHA, PARYS GOLD, HeLeN

Lampa infrarosu model JHA 235V 1500W are lungimea filamentului de 280 mm. Tubul infraroşu are conexiunea de prindere sau strangere de tip BfU3. Lampa infrarosu JHA are 2000 Wati si 235 volţi. Lungimea tubului de cuart are 300 mm. Conexiunea ceramica este putin flexibila si are ca terminal un papuc U3. Halogen Infrared Lamp 1500W 240V SK15 – Dr.Fischer/Philips 15010Z Helen. Cea mai mica puterea de la acest model este de 1000 wati. Lungimea totala cu tot cu parţile ceramice a lampii este de 352 mm.

AVANTAJE SI BENEFICII LAMPA INFRAROSU MODEL JHA

Sunt naturale, radiațiile lor sunt identice cu energia solară SI nu sunt daunatoare pentru mediul inconjurator sau obiectele din jur. Lampi infraroşii JHA nu consuma oxigenul din incapere, nu fac zgomot, nu emana miros, nu contamineaza lichidele (apa minerala, suc, bere, vin, laptele. In concluzie ele furnizarea o căldură blândă si benefica oamenilor într-un “decor” elegant. Toate lampile sunt insotite de certificat de garantie si declaratie de conformitate.