Lampi infrarosu Tip JHT industria medicala

Emițător infraroșu cu undă medie rapidă pentru îngrijirea corpului

Lampi infrarosu Tip JHT industria medicala cu undă medie rapidă TOSHIBA pentru îngrijirea corpului este conceput pentru aplicații de relaxare corporală, cum ar fi cabina cu infraroșu.
Datorită tehnologiei cu infraroșu TOSHIBA, pornirea rapidă va economisi timp de încălzire. Aceasta un design compact care va permite instalarea în spații înguste, cu proporție optimă de spectru infraroșu pentru o utilizare total sigură.
Cu emițătorul infraroșu cu undă medie rapidă TOSHIBA pentru îngrijirea corpului,te poti bucura de o căldură mai uniformă și relaxantă pentru o bunastare perfectă.

Caracteristici

  • Poziție de ardere universală.
  • Distribuția uniformă a temperaturii.
  • Pornire instantanee și oprire instantanee.

Tipuri de materiale ale tubului 

  • Tub clar de cuarț.
  • Sticlă „Neoceram”.
  • Tub translucid de cuarț – Acestea sunt folosite la Lampi infrarosu Tip JHT industria medicala.

Avantaje

  • Proporția optimă de căldură în infraroșu.
  • Pornire rapidă fără timp de încălzire, economie de energie.
  • Compact și ușor de instalat.
  • Căldură sănătoasă și confortabila.

 

Încălzitoarele clasice cu tub de cuarț sunt surse electronice, cu o constantă termică mică, structură sigură și radiații infrarosii bogate.

Un dezavantaj este că acestea nu pot fi acționate vertical pentru a evita distribuția inegală a căldurii cauzată de influența gravitațională asupra bobinelor.

Prin introducerea unei noi tehnologii de înfășurare, TOSHIBA a făcut o descoperire pentru a minimiza deformarea bobinei împotriva gravitației, asigurând fiabilitatea încălzitoarelor în orice poziție de ardere.

Folosiți-le pe verticală, păstrându-și în același timp performanțele excelente ca încălzitoare cu infrarosu cu unde medii.

Pe langa lampile infrarosii de unda medie, firma noastra dispune de o gama larga de Lampi infrarosii de unda scurta: https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/magazin-rezistente-electrice-industriale-de-incalzit/rezistenta-electrica-incalzit-corpuri-solide/lampa-infrarosu-incalzire-toshiba-dr-fischer/lampa-infrarosu-tipuri-constructive-toshiba/lampa-infrarosu-toshiba-dr-fischer-cu-unda-scurta/

Livrarea se face prin FAN CURIER.

Capture JHT

Infrared Halogen Cabin Sauna JHT 550Bfu Infrared Halogen Cabin Sauna JHT 550Bfu, Introduction Lampa sau tub cu infrarosu tip JHT 235V 350W 550 BfU introducere si scurta descriere POWER – Putere: Watts – Wati: 350 Voltage expressed in Volts – Tensiunea exprimata in Volţi: 235 Wire length (WL1) –  Lungimea firelor (WL1): 300 ± 10 […]

bf1

TOSHIBA ZENIT lamps for infrared cabin TOSHIBA ZENIT lamps for infrared cabin Lampa infrarosu JHT 235V 500W 550 BfU Wati: 500Volti: 235 Lungime fir (WL1): 300± 10 Lungime fir (WL2): 1590±25 Lungime totala: 626±2 Lungimea de incalzire (CL): 550 Pozitia de functionare: universala Media de viata: 5000 Cod de comanda:  Schita tehnica: EM-1555 Tipul de prindere:  

JHT 500W 235V 700BFU

Lampa infrarosu ingrijire corporala ZENIT 500W235V 700BfU Lampa infrarosu ingrijire corporala ZENIT 500W235V 700BfU are o viteză mare de pornire, de maxim o secundă de la aprindere. Este proiectata pentru aplicații de relaxare a corpului, precum cabina infraroșu. Datorită tehnologiei TOSHIBA Infrared, pornirea rapidă va economisi timp de încălzire. Design-ul compact va permite instalarea în spații […]

STOC - livrare imediata
jht 750w e1609946201246

Lampa infrarosu JHT sauna uscata 750W Lampa infrarosu JHT sauna uscata 750W se foloseste fie ca piesa de schimb la repararea sau fabricarea panourilor radiante. Cu ajutorul acestora se proiecteaza incintele sau Sauna uscata cu infrarosii. Lampa se monteaza in interiorul unor panouri radiante cu lampi infrarosii ce dezvolta o temperatura interiora de mimim 41 […]

STOC - livrare imediata