Lampa infrarosu unda medie un tub

Lampa infrarosu unda medie un tub

Lampa infrarosu unda medie un tub de la TOSHIBA este proiectata pentru folosirea in îngrijirea sanatatii corporale. De asemenea este recomandata in tratamentul durerilor musculare si loviturilor accidentale sau nedorite. Acesta lampa infrarosu cu lungime de unda medie este compusa sau fabricata din 2 materiale. Primul material este un tub de sticla ce utilizeaza la interior un filament incalzitor. Filamentul este fabrifcat dintr-un un aliaj rezistiv cea are in compoyitie nichel si crom sau crom alumniu si fier. Datorita rezitivitatii foarte bune acesta producere caldura cu incandescenta. Asadar lampile cu raditie infrarosie de lungime de unda medie cu un tub este solutia perfecta in medicina moderna. Lampa cu infrarosu model JHT de la TOSHIBA este cea mai buna alegere pentru calmarea sau reducerea durerilor musculare si reumatice. Aceasta lampa este folosita cu succes si la saune. De asemenea s-a demonstrat ca utilizarea lampilor cu infrarosu este cea mai buna terapie pentru a scurta vindecarea diferitelor tipuri de accidentari sportive.

AVANTAJE IN UTILIZAREA LAMPILOR CU INFRAROSU

Lampa infrarosu cu lungime de unda medie datorita terapiei prin căldură ajuta la imbunatatirea locală a circulatiei sangelui din piele provocata de efectul vasodilatator. Efectul este o viteza marita de transportare a metabolitilor şi a altor compusi biochimici vitali. Pot exista avantaje suplimentare prin penetrarea mai profundă a căldurii, care oferă un efect blând, plăcut de încălzire. Incalzirea cu infrarosu este de fapt o radiatie electromagnetica neionizanta în lungimile de undă de la 780nm până la 1mm.

CLASIFICARE SAU TIPURI DE RADIATII

INFRAROSU sau INFRARED de tip A,. INFRRAED sau INFRAROSU DE TIP B. și RADIATIE DE TIP C

Cele de tip A folosesc de la : 700nm pana la 1400nm (0.7μm-1.4μm). Cele de tip B utilizeaza  de la 1400nm oana la 3000nm (1.4μm-3μm) iar cele de tip C incepand de la  3000nm si de termina la 1mm (3μm-1000μm)

Lampa infrarosu unda medie un tub de la TOSHIBA folosita necorespunzatorela poate impiedica radiatia de lumina si caldura. Astfel  caldura sau lumina fie nu mai este reflectata, absorbita sau transmisa.