Lămpi infraroşu Tip JHDS catering bucatarie

Lămpi infraroşu Tip JHDS catering bucatarie

Lămpi infraroşu Tip JHDS catering bucatarie sau REZISTENTE ELECTRICE TOSHIBA DE ÎNCĂLZIRE CU INFRAROȘU 

Emițătoarele cu infraroșu cu presiune scăzută TOSHIBA sunt special concepute pentru încălzirea alimentelor. Emițătoarele cu infraroșu TOSHIBA generează eficient mai multă energie termică în infraroșu, dar mai puțină lumină vizibilă decât emițătorii de iluminat clasici. Fata de alte modele emițătoarele JHDS sunt de fapt lampi JHS, JHC introduse intr-un manșon de cuarț transparent. Protecția prin manșon de cuarț transparent asigură o viață mai sigură, de asemenea, datorită lipsei de contaminare directă a emițătorului cu infraroșu din interiorul cu stropi de sodiu conținut de alimente. Când un astfel de sodiu merge direct pe emițătorul infraroșu fără ca protecția să funcționeze la temperatură ridicată, fenomenul de devitrificare este cauzat de sticla tubului de cuarț. Devitrificarea deteriorează nu numai calitatea cuarțului în timp, ci și durata de viață a emițătorului.

Emițătoarele cu infraroșu cu presiune scăzută TOSHIBA protejate de manșon cuarț transparent aduc, prin urmare, beneficii:

  • Mai sigur împotriva șocurilor termice accidentale.
  • Mai durabil împotriva devitrificării și șocurilor mecanice.
  • Încălzirea alimentelor sau a obiectelor și a aerului din mijloc.
  • Întreținere redusă și durată lungă de viață în medie de 5000 h.
  • Silentios și inodor.

APLICATII, UTILIZARI Lampa cu infrarosu cu 2 tuburi pentru catering si bucatarie

In gătirea sau pastrarea calda a alimentelor pentru acasă, restaurante și fast-food. Ajuta de asemenea la uciderea bacteriilor cu  potențial dăunător. Sunt putin cunoscute la noi in tara si sunt in continua expansiune deoarece in multe țări industrializate, numărul de mese preparate și consumate în afara casei a crescut constant și acum se estimează că depășește numărul meselor preparate în casă.

AVANTAJE Lămpi cu infraroşu de Tip JHDS cu dublă protecţie

Protecție la anti-împrăștiere împotriva bucăților de cuart prin spargerea accidentală a încălzitorului în interior. Protectie la atacurile chimice si o bună performanță si fiabilitate. Protrectie la șocul termic neașteptat, cum ar fi a stropitul cu apa, ulei sau alimente. Lampi infrarosu Tip JHDS catering/bucatarie cu manta TOSHIBA sunt prin urmare cele mai potrivite atât pentru încălzire, cât și pentru afișare în exploatarea serviciului de catering.