Tub varnish siliconic simplu impletit

Tub varnish siliconic simplu impletit, introducere. Produsul comercializat de societatea noastra este importat din Franta. Asadar vorbim  de un produs cu o calitate premium recomandat persoanelor ce utilizeaza rezistente electrice cu uz industrial. Fiind un produs de calitate superioara este special conceput pentru companii sau firme si nu persoanelor fizice care nu doresc calitate si au un buget scazut de achizitie. Acestora le recomandam sa se adreseze magazinelor de bricolaj sau pe piata libera unde se comercializeaza produse contrafacute sau slab calitativ. Teaca siliconica se utlizeaza la izolare termică. este preferata la rezistentelor electrice industriale de incalzire, a echipamentelor electronice de calitate, a aparatelor profesionale de încălzire şi a cablurilor si conductorilor electrici cu uz industrial..

Teaca Varnis, tub din fibra de sticla acoperit cu un un strat de cauciuc silicon pentru protectie izolatoare, Clasificare:

  • Tub din fire de sticla simplu împletite, scurta descriere. Teaca siliconata simplu impletita sau varnis cum este cunoscuta de meseriasi este alcatuita dintr-un singur start cu fire su fibre din sticla peste care s-a turnat un strat izolator din cauciuc siliconic rosu sau albastru, etc. Temperatura de functionare la teaca siliconica este de minus 60 ° C si pana la plus 250 ° Celsius. Temperatura maximă de functionare pe termen scurt sau de ardere este de : 290 ° C. Produsul este ignifug si rezistent la incendiu sau foc.

In piata libera acest produs poarta sau este cunoscut cu urmatoarele denumiri:

Tuburi de marcaj termorezistente,manson siliconic rezistent la temperatura, furtun siliconic varnish termo,furtunuri izolatoare de temperatura, furtun silicon.

Aplicatii utilizari frecvente tub varnish siliconic simplu impletit:

Lampa cu in infrarosu incalzire teresa, Lampa infrarosu TOSHIBA model JHA,rezistenta tip catus,rezistente electrica incalzire duze,rezistenta cuptor electric,rezistenta electrica tubulara,rezistenta electrica industriala.