Rezistente incalzire panouri solare termice Ø8×1”1/4″

Rezistente incalzire panouri solare termice Ø8×1”1/4″

Tehnocom Liv Rezistente de incalzire electrice la panouri solare termice Ø8×1”1/4″. Tehnocom Liv vinde si produce Rezistente electrice de incalzire apa Ø8×1”1/4″ Curbate . Rezistenta electrica cu termostat poate fi folosită atât la panouri solare termice cât și pentru la boilere termoelectrice. Caracteristici descriere Rezistența electrica boilere si panouri solare, descriere. Aceste termoplonjoare electrice sunt sisteme de incalzire electrice cu sarcina electrica ridicată de 9,0 W/cm². Termoplonjoarele electrice, rezistențele electrice tubulare sunt in forma de ochi. Diametru este de 8mm ;i sunt fabricate din oțel inox Calitate INCOLOY 800. Rezistente electrice sunt special fabricate pentru încălzirea a apei. Termoplojoarele din acest model sunt ideale la panourile solare termice si boilere electrice. Sarcina lor ridicată, garantează o încălzire rapidă pentru acest tip de aplicație. Aceste termoplonjoare, fierbătoare, rezistente încălzitoare electrice imersate in lichid sunt compuse dintr-un singur element curbat O de tip ochi. Rezistenta electrica se fabrica in trei variante constructive. 

Rezistente incalzire panouri solare termice tipuri:

  • Prima variantă constructivă rezistenta electrica are montat capac neetanș din aluminiu tip IP 40 cu protecție doar la praf, impuritati
  • A doua variantă constructivă rezistenta electrica are montat un capac etanș de tip IP55 fabricat din aluminiu și prevăzut cu o garnitura de etanșare ce oferă o protecție suplimentară si la apă pe lângă praf, mizerie și murdărie.
  • A treia variantă constructivă rezistenta electrica are montat un capac etanș de tip IP55 fabricat din aluminiu și prevăzut cu o garnitura de etanșare ce oferă o protecție suplimentară si la apă pe lângă praf, mizerie și murdărie și termostat Monofazat Incorporat cu scările: 4-40°C, 30-110°C si 50-300°Celsius.
Rezistente incalzire panouri solare termice Ø8x1''1/4

Rezistente Electrice Incalzire Apa Ø8×1”1/4″ Curbate, Rezistenta electrica pentru panouri solare nepresurizate