Cauţi Rezistenţă Electrică Spiralată Filetată Puffer?

Cauţi Rezistenţă Electrică Spiralată Filetată Puffer?

Cauţi Rezistenţă Electrică Spiralată Filetată Puffer? Rezistentele boiler se mai cunosc si sub denumirea de termoplonjoare arcuite. Termoplonjoarele au ca sarcina electrică de încălzire 7 Waţi/cm³. Termoplonjoarele electrice apa se imersează in rezervor şi sunt destinate pentru incalzirea apei. Exista si termoplonjoare pentru incalzirea uleiului dar au altă încărcare energetică W/Cm2. Tehnocom Liv Focşani Rezistente electrice pentru boilere si puffere.

Utilizare Rezistente electrice de încălzire fara termostat electric

Rezistenta Electrica in Spirala cu Filet in ţoli este destinata încălzirii apei calde menajere din rezervoare, boilere, pufere , etc. Încălzitoarele electrice apă au ca scop încălzirea rapida a apei din timpul sezonului rece. Rezistenta Electrica in Spirala cu Filet se poate folosi si la încălzirea cazanelor. Termoplonjorul electric este format dintr-un  element electric de încălzire răsucit.

Caracteristici rezistente electrice de încălzire fara termostat mecanic electric

Termostatul electric este optional si asigură reglarea precisă a temperaturii apei din rezervor. La capatul sau la extremitatea cealaltă este prevăzut cu borne filetate. Rezistentele electrice sunt fabricate dupa standarde de inalta calitate si fiabilitate. Rezistentele electrice de încălzire de tip termoplonjor garantează încălzirea corectă si rapida a apei. La fierbătoarele orizontale cu termostat intervalul de temperatură crește din 5 in 5° Celsius.  Termoplonjorul electric este usor de montat si utilzat. Datorită utilizării termostatului electric elementele de incalzire au o mai mare durabilitate. Pentru a va intocmi oferta de pret la cele nestandardizate avem nevoie de urmatoarele date tehnice. Desen cu toate cotele, tip de strangere, mediul de lucru sau ce fluid incalzeste apa, ulei, etc. Apoi pozitia de lucru functionare, temperatura si presiunea de lucru inclusiv materialul inox, cupru, etc. In final puterea exprimata in Waţi si tensiunea exprimata in Volti.