Cauţi Rezistenţă Electrică Spiralată Filetată Puffer?

Cauţi Rezistenţă Electrică Spiralată Filetată Puffer? Aceste produse se mai cunosc si sub denumirea de termoplonjoare arcuite .Au ca sarcina electrică încălzirea de 7 Waţi pe cm³. Sunt destinate pentru incalzirea apei. Exista si model pentru incalzirea uleiului dar are altă încărcare energetică

Utilizare Rezistente electrice de încălzire fara termostat electric

Rezistenta Electrica in Spirala cu Filet in ţoli  este destinata încălzirii apei calde menajere din rezervoare, boilere, puffere, etc. Încălzitoarele electrice din acest model au ca scop încălzirea rapida a apei din timpul sezonului rece. Rezistenta Electrica in Spirala cu Filet se poate folosi si la încălzirea cazanelor. Termoplonjorul electric este format dintr-un  element electric de încălzire răsucit.

Caracteristici rezistente electrice de încălzire fara termostat electric

Termostatul electric este optional si asigură reglarea precisă a temperaturii apei din rezervor. La capat sau la extremitatea cealalata este prevazut cu borne filetate. Produsul respecta este fabricat dupa standarde de inalta calitate si fiabilitate. Rezistentele electrice de încălzire de tip termoplonjor garantează încălzirea corectă si rapida a apei.  La fierbătoarele orizontale cu termostat intervalul de temperatură crește din 5 in 5° Celsius.  Termoplonjorul electric este usor de montat si utilzat.  Datorită utilizării termostatului electric elementele de incalzire au o mai mare durabilitate. Pentru a va intocmi oferta de pret la cele nestandardizate avem nevoie de urmatoarele date tehnice. Desen cu toate cotele, tip de strangere, mediul de lucru sau ce fluid incalzeste apa, ulei, etc. Apoi pozitia de lucru functionare, temperatura si presiunea de lucru inclusiv materialul inox, cupru, etc. In final puterea exprimata in wati si tensiunea exprimata in volti.