Element Incalzitor Infrarosu Tip Ceramic Plat L245Xl60mm

Element Incalzitor Infrarosu Tip Ceramic Plat L245Xl60mm, scurta descriere. Aceste emitatoare ceramice de caldura sunt niste rezistente ceramice cu incalzire in infrarosu de unda lunga. Rezistente ceramica in aceasta categorie au forma dreapta si 246x60mm, lungime ori latime. Rezistente electrice ceramice cu infrarosu au in componenta un material ceramic in interiorul careia se afla un element din sârmă de nichelina. Firul este un aliaj rezistiv pentru încălzire. Rezistenta ceramica este protejata la exterior cu un email special pentru atacurile la coroziune. Rezistenta electrica din ceramica este prevazuta pentru fixare cu o clema metalica.  Pe acest suport se prinde un arc și o clema din oțel inoxidabil. Aceasta clema are rol de fixare a dispozitivului,detalii in fotografie. Rezistenta functioneaza cu energie electrica la 230 volti. Alimentarea se realizeaza prin cele 2 fire protejate in margele ceramice de lungime 100 mm ± 10 mm.

Automatizare Element Incalzitor Infrarosu Tip Ceramic Plat L245Xl60mm

Unele elemente ceramice sunt prevăzute si cu termocuplu tip J sau termocuplu tip K, pentru a optimiza temperatura emitentului. Termocuplul este izolat in fire mătase de sticlă siliconata. Senzorul de temperatura este introdusa în materialul ceramic în apropierea suprafeței emițătoare de caldura in infrarosu. Alimentarea cu curent se poate face la reteaua nationala de electricitate de 230 Volti. Pe comanda la cerere se pot face si alte tensiuni. Emițătoarelor pot fi echipate cu reflectoare pentru direcționarea radiațiilor la zona ce se vrea afi încălzită. PRODUSELE SUNT APROBATE SI OMOLOGATE UL DIN PUNCT DE VEDERERE CALITATIV  !!

Caracteristici termice rezistenta electrica ceramica cu infrarosu:

Temperatura medie de incalzire a suprafeței la putere maximă: este de 200 ° C la 125 Wati si la 680 ° C  la 1000 Wati
Gama de emisie: 2-10 microni, cu o emisie maximă între 3,8 microni (1000 W) și 5 um (200 W), în funcție de transmițător. Mai jos gasiti oferta noastra comerciala pentru Modelul drept tip FFE cu 245×60 mm